Fjortis söker kille att knulla

En sexig fjortis söker kille att knulla

Fjortis tjej på 19 år söker efter en kille att knulla med omnejd, har inte fått kuk på länge nu och önskar att få träffa en kille som gillar tjejer med ”fjortisstil”. Brukar onanera musen väldigt ofta, och gillar att runka av killar. Sminkar mig alltid perfekt när jag träffar killar, och håller alltid fittan vältrimmad. Använder rosa string BARA, och ingenting annat. Är så klart blöt i musen konstant och behöver därför en man som kan knulla mig redigt men fram för allt ofta.

Vore kul att få träffa en fjortiskille men chanserna att hitta en sån kille är väl väldigt låga så jag får väl nöja med mig med en man som har kuk och vet hur man knullar i alla fall. OBS: mina tuttar är jättesmå så om du förväntar dig stora mjölkfyllda bröst så är jag inte tjejen du ska kontakta… då tycker jag du ska vända dig till en mogen milf som har stora pattar.

men jaa, nu ska jag gå och ta en dusch… raka fittan lite till också, sedan bege mig ut mot stan för att handla lite sexiga kläder! puss, meddela mig så får ni mitt telenr… smsa lite?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *