Spruta mig i fittan och röven

spruta mig i fitta och röven

Hej!

Seriös tjej här på 19 år med piercing i naveln och en fitta med bikinisträng på söker en kilel som vill spruta mig i röven och fittan. Min fetish är att få känna hur en kuk pulserar i min röv och sprutar, det är en så otroligt skön känsla som inte går att beskriva.

Så det jag behöver är en man som kan spruta otroligt mycket sperma, helst också ha en riktigt stor fin kuk med bra omkrets och längd.

Brukar klä mig i tajta jeans, urringad tröja, och föredrar hotpants framför stringtrosor alla i veckan. Sköter min hygien och duschar dagligen, tränar på gym tre gånger per vecka, och brukar varken alkohol eller tobak. Är en fin prydd tjej med ett lite udda intresse kan man säga, men väldigt sprallig och har humor.

Vill träffa män som inte är över 30 och sköter hygien likt mig, som skulle tända på att hjälpa mig med denna fetish. jag kollar min inbox dagligen, så om du skriver ett meddelande så kan vi gå vidare därifrån, kan berätta vart jag bor o när vi kan ses osv.

hör av dig // Sonja

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

  • sprutfitta
  • extremt högklackade nakna damer
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  • sebastian

    Kontakta mig på kik:subbusen
    Skulle kunna spruta dig i fittan varje dag, min fetish är ju att spruta innuti tjejer så att hjälpa dig hade varit drömmen. skulle kunna hålla på hela dagarna och nätterna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.