Din penis i min fitta

Din penis i min fitta

Hej hej… Här har ni en flicka som är 22 år gammal och sugen på sex…. sitter här på kvällskvisten och smeker fittan genom trosorna… otroligt skönt men hade helst haft en man vid min sida som hade kunnat ge mig njutning med sin kuk.. hade vart så himla perfekt just nu 🙂 suktar efter en penis min fitta, en man som vill dra av mig mina våta trosor, och börja knulla.

vad tycker ni om min bild förresten? hade gärna läst vad ni hade gjort med min mus och tuttar om ni hade vart ensamma med mig för en natt 🙂 älskar att läsa dirty saker som kåtar upp en enkelt, bland det bästa jag vet faktiskt..

ska ta ett varmt bad nu och sedan lägga mig ner för att läsa en bok, sedan sova och smeka fittan medan jag fantiserar om sprutvilliga kukar.. 🙂

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

  • blöta trosor
  • bästa fitta
  • www kuken i fittan se
  • kuken i fittan
  • flickknull
  • Vill ha kuk i fittan
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.