Dominant flicka söker man för facesitting

En dominant flicka söker en man för facesitting

Dominant flicka söker man för facesitting. Jag vill reta dig med min fitta, och vill sitta på ditt ansikte. Du ska slicka min mus tills jag säger stopp. Jag är den som bestämmer, du är den som lyder mig.

Du ska inte ha några problem med att slicka fitta, speciellt en våt mus. Vi håller på med facesitting tillsammans tills jag säger stopp. Det är mina regler.

Som du ser på bilden så är min fitta väldigt blöt hela tiden, så förvänta dig det om vi träffas. Vi kanske kan knulla, det beror på om jag tillåter dig att sticka in din kuk i min fitta.

Är en 20 årig flicka, du ska vara i samma ålder.

Vill du bli min slav?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

 • Anonym

  Hej! Hur skriver man till dig lite mer privat hahah

 • Anonym

  20 åring som alltid drömt om att ha en tjej på mitt ansikte

 • Adel

  Intressant att du vid en sådan tidig ålder vill dominera män. Vad fick dig att bli intresserad av det om jag får fråga? Jag är personligen någon som simpar över tjejer vid hörnet just nu i 20 årsåldern utan att någon märker. På grund av det Kåtdrömmer väldigt ofta på min säng om att bli dominerad av någon tjej i min ålder (20 år) som sätter mig på min plats.

 • Anonym

  Hej misters.
  Är en 18 åring kille som tänder extremt mycket på att få en vacker tjej som dig att njuta, hade vart en dröm att ligga i din säng fast bunden eller inte med din våta fitta över mig. Känna din fittsaft smack i munnen muuuu? Få dig att spruta gång på gång över mig. Gör allt för att du ska känna dig som den prinsessa som du förtjänar att vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *