Par söker ung kille

par söker ung kille

Par söker ung kille för trevliga stunder tillsammans med oss, hon är 39 år och han 41. Främst så söker vi en kille i 20 års åldern som vill knulla henne, hon tycker om att få kuk av yngre killar och att få suga kuk på en kille i 20 års åldern. Han kommer inte att medverka i sexakten, utan bara kolla på. Hon är väldigt kåt av sig och tycker om att använda sexiga erotiska kläder. Vi har dildos och kondomer kommer att finnas på plats.

Vi två finns rätt centralt i Sverige, och är ett vanligt Svensson par som vill krydda vårt sexliv. Vi söker dig som är 100% seriös och vill komma förbi för mysiga stunder tillsammans. Du ska sköta din hygien och ha rakad kuk.

Hör av dig?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

8 comments

 • Lukas

  Kom till mig så får ni göra vad ni vill med mig

 • Nicklas

  hej jag e en 23 årig killi som hade velat träffa er å ha det skönt om kemin stämmer mellan oss. jag e smal å brun hårig å bruna ögon å en normal stor kuk :D. låter det intressant så hör av er. adda mig på skype 😀

 • Darwon

  Hej!
  Jag vill bara säga att jag är väldigt intresserad av att träffa er:)
  Jag är en 22 årig kille som bor i Stockholm:
  hör gärna av er ifall om det finns intresse!
  Kram

 • Zwexx

  Hej är en 20 årig kille som bor i västmanland och är oskuld tyvärr. Är alltid överkåt och tänker jämt på sex. Äldre kvinnor tänder mig jättemycket och blev direkt tagen när jag såg dig så om du är intresserad hör av dig mvh zwexx :).

 • Hej hej, är en kille på 21år och bor i Linköping. Söker par med tjejen i centrum, och det ni skrev är det jag också vill uppleva. Tycker att man alltid ska ha skydd vid sexuella lekar.

  Mvh jimmy

 • Marcus

  Hej! ung kille här på 20 år, Detta har alltid varit min fantasi och skulle gärna prata lite mer och svara på vilka frågor ni än har

 • Alexander

  Hej! Är en kille på 16 år och vill gärna träffas

 • ung fin och kåt kille

  heej, ung och väldigt kåt kille till henne 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.