Tjej söker kisskontakter

En ung tjej som letar efter kisskontakter

22 år ung tjej letar efter privata kisskontakter i Göteborg för kåta och blöta pisslekar.

Jag är en 22-årig tjej och jag letar efter kisskontakter för riktigt coola, blöta pisslekar. Jag kommer från Göteborg och skulle vilja hitta intresserade män från området som jag kan ha kissex med. Om du är aktiv såväl som passiv, skulle det vara idealiskt.

Jag gillar att bli kissad på, men jag tycker också om att kissa på dig. Det viktigaste för mig är att det blir skönt och blött när man kissar, så det spelar ingen roll hur gammal man är eller hur man ser ut.

Om du också är snuskig och gillar att kissa när du knullar, registrera dig då och svara på min annons! Eftersom jag kan besökas men även har bil så kan vi träffas hos dig eller hos mig. Det skulle vara riktigt häftigt om vi kunde få till en dejt snabbt och sedan kunde pissa på varandra medan vi har sex!

Hejdå från Liana

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *