Jag vill bli knullad i missionären utomhus

En kvinna som vill bli knullad i missionären utomhus

Hej! Åh gud vad kåt jag blir när sommaren kommer och alla läckra killar börja klä av sig och visa upp sig utomhus! Jag har ett sommarställe på Öland och tillbringar mycket tid där varje sommar. Jag älskar att knulla utomhus i sommarnatten, det är det bästa jag vet.

Drömmer om en stor, stark och muskulös man eller kille som tar tag i mig, trycker ner mig lite hårdhänt på rygg i gräset och särar mina ben med sin kropp och sen bara tränger in i mig med sin hårda kuk och börjar pumpa mig djuriskt med full kraft. Jag älskar att bara ligga där och ta emot med benen i vädret medan killen använder min kropp och får utlopp för all sin sexuella energi.

Vill att du knullar mig länge och jag att jag då klamrar mig fast vid dig hårt samtidigt som jag kan låta mina händer smeka din stora muskulösa kropp. Massor av kyssar och hångel vill jag också ha. Vi ska njuta riktigt av varandra sexuellt på alla tänkbara sätt.

Vi stönar i kapp hela tiden och du avslutar med att spruta mig i fittan när du kommer så jag riktigt känner hur din kuk pulserar djupt inne i mig när sperman pumpas ut. Söker dig mellan man mellan 20 och 45 år.

OBS!! Jag är inte intresserad av ”blinde dates”! Ansiktsfoto ska utväxlas innan en eventuell träff plus att vi chattat lite för att se om vi överhuvudtaget matchar varandra. Jag börjar bli trött på män som tror att en träff är aktuell efter ett svar och en upplagd kukbild. Det är stort BIG NO för mig på det!! Jag gillar inte att titta på kukbilder överhuvudtaget. Jag söker en härlig man och inte bara ett kön!! Puss

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *