Tajt fitta vill ha rakad kuk

tajt fitta vill ha rakad kuk

Tajt fitta söker en rakad kuk som vill komma och knulla lite… Jag är en arbetslös flicka som bor i egen lägenhet. Har INGENTING för mig om dagarna, utan sitter bara hemma och inte gör något. Ser på TV serier och är allmänt ensam…

Så jag söker en man som vill komma hem till mig och mysa framför en film, för att kanske snuska oss tillsammans lite sedan efteråt. Eftersom jag ingenting att göra på dagarna så kanske jag kan få komma hem till dig också, det gör jag gärna… Det finns ju tåg, så jag kan åka tåg hem till dig. Eller så kan du hämta upp mig om du har bil?

Hör av dig, trött på denna tråkiga ensamhet!!!

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

  • tajt fitta
  • flicka med kuk vll ha naken fitta
  • milf söker fitta o kuk
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.