18 årig flicka vill leka pappa knullar dotter

pappa knullar dotter

Mitt namn är Emmelie, och jag söker efter en äldre man som vill rollspela ”pappa knullar dotter”. Detta är en fantasi som jag rent sexuellt skulle vilja önska uppleva med en äldre man som är duktig på att leva sig in i roller. Jag älskar att läsa noveller som handlar om sex på olika sätt och vill gärna leva ut mina olika sexuella fantasier.

Jag är bosatt i egen lägenhet, en studentlägenhet för att vara exakt. Bor väldigt centralt i Sverige, så du kan besöka mitt hem om du har tillgång till bil. Så kan vi börja med att ta på varandra lite sensuellt, för att sedan bege oss mot sängen och börja knulla hårdare än djur.

Min fitta blir otroligt lätt blöt, det krävs bara en liten beröring så börjar fittan rinna. Så jag är kanske en nymfoman? Jag vet inte. Men jag älskar älskar älskar sex i alla fall och att rollspela.

Vill någon äldre man, helst gubbe hjälpa mig uppfylla denna sexiga men otroligt snuskiga fantasi? Skriv ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

  • pappaknull
  • pappas kuk är i min fitta nudotterns
  • pappa/dotter novell
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.