Söker en sub för kul sex

Söker en sub för kul sex

Hi! Jag är 29 år, 178 cm. 53 kg. Söker en sub för sex. Jag är dominerande själv och jag vill bli älskad, det vill säga du måste sitta på knäna för att slicka min fitta i minst en timme, tills du gör den lycklig. Jag kommer att utmana och utforska gränserna med dig. Mest av allt kommer jag att njuta av dig, du kommer att vara min personliga sexleksak.

Jag har krav på dig som en sub, mer än vad det gäller utseendet, men vi kan ta det privat. Mitt krav på utseende är. Minst 185 cm lång, du ser ung ut, dvs. under 30 år. Du är smal, inte nödvändigtvis muskulös, jag gillar mer smala män.

Kräver foton, behöver inte nödvändigtvis vara här men snapchat är godkänt, du har inte foton här i din profil eller snapchat då är du är inte aktuell.

Ta kontakt med mig nu!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.