Jag söker män mellan 30-40 år för sex

Jag söker män mellan 30-40 år för sex

Hello. Jag är en tjej på 21 år och bor i Göteborg. Jag söker män mellan 30-40 år för att få mer erfarenhet av utsökt sex. Jag är ganska så oerfaren, så saken är att en mogen, erfaren man är det som tänder mig. Du måste vara trevlig och ha något mellan öronen. Tänder inte på kukbilder och snusksvar. Jag slänger dem direkt.

Jag vill experimentera och ta reda på vad jag gillar, och ska inte hålla mig för fin för det utan att berätta att jag tänder på lite grovt sex, lite dominans, två män på en gång, etc. Tanken då är att jag kan träffa en spännande man/män här inne, som jag kan ha mycket roligt, spännande och roligt med.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.