Pulla min snuskiga fitta

En tjej med snuskig fitta

Okej, för det första så har jag aldrig träffat någon från internet. men jag är väldigt öppen till att göra det, eftersom jag älskar att pröva på nya spännande saker. jag är inne på min kåta vecka vart fittan konstant är våt och luktar fitta i allmänhet, behöver därför en man som kan lindra min olidliga kåthet så snabbt som möjligt… jag vill inte börja med att knulla, utan jag vill ta det lugnt och låta dig pulla min fitta medan jag runkar din styva kuk.. sedan så ser vi om det leder till samlag eller inte, det kanske gör det om du har tur.

bara så du är medveten om det så blir jag väldigt lätt blöt i fittan, det räcker med att någon rör på mina bröstvårtor så blir jag fuktig där nere.. väldigt jobbigt att vara så kåt hela tiden, så du förstår säkert varför jag söker en man som kan hjälpa mig med denna snuskiga kåthet jag lider av!

jag svarar alltid inom 24 timmar, undantag om det är helg och jag är ute på krogen och söker män..

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

 • Håkan Nilsson

  Hejsan!
  Jag är en 58 årig sambo man som blev nyfiken o intresserad av dig, det skulle vara en upplevelse att få smaka på dig. Om du skulle vara det minsta nyfiken eller intressead av mig, kan du kika på snickar_x eller varför inte snapsa fimpen_65 MVH från en man i Örebro.

 • Håkan Nilsson

  Hallå!
  Mm vore Nice att få känna din våta fitta, känna hur det rinner ner längs fingrarna. Det skulle vara trevlig o underbarat .
  MVH från en man i Örebro

 • Hans Andersson

  Vill knulla dig massa gillar du är ung kåt

 • Fredrik

  Hej,
  Du låter spännande :).
  Jag uppskattar verkligen din våta fitta och jag skulle mer än gärna pulla och knulla den!
  Hör av dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *