Naken flicka med rakad mus för dig

En naken flicka med rakad mus för dig

Naken flicka med rakad mus som bor någonstans i Sverige (meddela mig så får ni veta exakt vart) söker en man som vill ta hand om mig som den flicka jag är. Är 18 år och väldigt sexuell av mig, är en vild katt i sängen. Älskar hårt sex och att få fittan pumpad av en stor kuk… Jättemysigt att få känna när en man kommer i min fitta, jag söker bara män som vill spruta i min fitta. Hör ni det? Viktigt.

Ni anar inte hur mycket sexleksaker jag har här i min lägenhet. Har faktiskt fem dildos, men älskar min rosa dildo mest. Har också en strap on, som jag kanske vill pröva på dig om jag får (A)? Massa porrfilmer har jag också för tråkiga stunder… Jätte skönt att fingra fittan på nätterna och kolla porrvideo, man önskar bara att man hade en styv kuk bredvid sig vid sådana tillfällen…

Jag har knullat en del för att vara 18 år kan jag lova er… En gång för inte så länge sedan så mötte jag en man i en bil. Han var 37 år och gift, jag tänder oerhört mycket på upptagna män som är otrogna mot sina fruar.

Ja hur som helst… jag kom dit i kort kjol, med stringtrosor, och en BH som visar min klyfta väldigt bra… vi gick in i hans bil, han började röra mina lår och började sakta men säkert röra sina fingrar inåt mot min rakade fitta… Ni kanske anar hur det slutade?? väldigt erotiskt kan jag lova er.

Nu måste jag dra!! Skriv om ni vill ha bilder på nakna tjejer, chatta eller kanske ha telesex?? öppna för dem flesta männen!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

 • Håkan Nilsson

  Hejsan!
  Jag är en 58 årig sambo man som blev nyfiken o intresserad av dig, du kan kika på snickar_x eller varför snapsa fimpen_65 MVH från en man i Örebro

 • Håkan Nilsson

  Hallå!
  Jag är en äldre man som lever i ett sambo förhållande, kan inte annat än bli nyfiken intresserad o sugen på dig.
  Skulle inte säga nej till att få känna eller varför inte smaka på dig, låta fingrar o tungan gör sitt.

  MVH från en man i Örebro

 • Ludvig

  Du låter Spännande ?.
  Hej! Jag heter Ludvig och är 19år. Skulle gärna villa se dig nån gång och spruta i din rakade fitta och du skulle få sucka och ta i min kuk så mycket du vill när vi ser nån gång på en porrfilm.
  Hör av dig när du vill ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *