Vill prova något nytt med erfarna män

Vill prova något nytt med erfarna män

Jag är en tjej som just fyllt 19 år och letar efter något nytt med erfarna män som vet vad de gör! Jag är själv 170 cm, välformad med litenrumpa, blont, halvlångt hår, bruna ögon, hör ofta att jag är vacker men det är bara något du kan bedöma själv. Fråga, så skickar jag en bra bild av mig.

Har sexuella upplevelser men inte särskilt goda upplevelser med tanke på att de flesta stunder var över på några minuter. Därför letar jag efter män mellan 25-45 år med stor sexuell erfarenhet, som vet hur man ska tillfredsställa en kvinna och tar sig god tid.

Vill prova nya saker som kanske dom/sub-relation, gillar tanken på att vara undergiven och helt under en mans kontroll. Skulle ha velat prova mycket mer men vi kan väl ta det som det kommer.

Jag bor i Göteborgs-området och fortfarande med mina föräldrar så jag hoppas på att du har en plats att träffas på.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *