Vill ha en uniformerad polis som knullkompis

Vill ha en uniformerad polis som knullkompis

Jag är förutom att vara pogonophile även polisfetishist. Har tidigare haft två, syndiga, sexiga, uniformsbeklädda ”knullkompisar” som på grund utav giftemål och flytt inte längre är tillgängliga för mig. Därför behöver jag nu några nya uniformerade, riktigt snuskiga … ”knullkompisar”.

Kvinna eller man spelar ingen större roll, men jag har en önskan att du ibland är villig att leka med uniformen på i sängen. Du skall sexuellt vara mycket dominant. Finns mycket trevligt här, batong, handfängsel, skinnhandskar… ren muskelstyrka! Och nej, jag är absolut inte på något vis snäll eller lydig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *