Vill du ta tempen på mig?

Vill du ta tempen på mig?

Vi kan väl säga att jag har lyckats med konsten att gå och bli tvärsjuk. Eftersom det ännu inte är konstaterat om jag har feber eller inte så kan väl kanske din kuk ställa upp och ta tempen på mig? Givetvis då som förr i tiden så måste man ju ta den i rumpan.

Skulle du inte du som finns i eller har vägarna förbi Åre (eller om du inte helt enkelt kan tänka dig att åka hit enkom för det) komma hit på ett sjukbesök, undersöka mig och ta tempen på mig?

Är du intresserad så behöver jag dessutom bli underhållen på kik lite emellanåt. Ett ämne jag gärna skulle diskutera där är fetischer. Det känns väl som ett bra sjuklingssamtal för dig ”doktor”! Så, antingen kommer du hit på ett sjukbesök direkt, eller så langar du din kik så får du försöka ge mig en diagnos där.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.