Ung kuksugerska vill suga gubbkuk

ung kuksugerska vill suga gubbkuk

tjoo allihopa här.. jag är en känd bloggare som skulle vilja pröva på detta med att hitta en diskret knullkompis.. har aldrig träffat någon från internet förut för att knulla, men nu ska det ändras på det 🙂 det är så himla tråkigt att ragga killar på krogen, för att på nätet så kan man välja och vraka vilka man vill knulla vilket gör det så himla bra 🙂

jag till exempel, är sugen på gubbkuk eftersom jag aldrig knullat en kille som är dubbla min ålder (är 20 år).. jag skulle vilja ha en gubbkuk i min fitta, suga en gubbkuk, och få svälja sperman från en äldre man! det vore min dröm att få träffa en äldre kille faktiskt.

jag tror allt att det finns någon här som är över 20 år, kanske 40 till exempel som skulle vilja kontakta mig för lite snusk sms och så vidare? vi kanske kan kolla porrvideo en dag tillsammans, jag älskar nämligen knullfilm. 🙂

jag har tidigare knullat killat och gjort lite dirty saker med dem, en gång knullade jag offentligt och gud vad vågat det var haha.. sög av en killes kuk i en park vart alla kunde se oss, och hann stack sin styva kuk in i min fitta… men det var ändå otroligt skönt att få pröva på någonting nytt, älskar att testa nya saker faktiskt.

är du gubbe och har en styv gubbkuk så suger jag gärna av den?? skriv ditt telefonnummer i ett meddelande till mig så träffas vi så snabbt som möjligt!

 

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

 • kuksugerska
 • gubbkuk
 • suga kuk
 • Kuksugerskor
 • tjejer som vill suga kuk
 • kuksugerska sökes
 • vill suga kuk
 • tjej vill suga kuk
 • https://www naknaflickor org/ung-kuksugerska-vill-suga-gubbkuk/
 • https://www naknaflickor org/tag/ung-tjej-suger-kuk/
 • https://www naknaflickor org/tag/kuksugerska/
 • https://www naknaflickor org/tag/gubbkuk/
 • vil suga amiga gubbkuk
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

 • A

  Tja.

  44 funkar väl. Blink!

 • Hans Andersson

  Hej är 60 vill du knullar min gubbkuk [email protected] kan du skriva skulle vilja knulla dig

 • Samuel Hjerpe

  Hej du får gärna suga min kuk är 41år hoppas vi hörs kram

 • Daniel

  Kontakta mig så kan vi nog köra en kväll.
  Bilder kan skickas via mms. 😛

  Kram

 • Anonym

  Hej vännen.
  Det är inte alltid så viktigt hur du ser ut utan hur du är o att det är lätt att komma överens om saker. Seriöst o ärligt.Under resans gång finner man nog många utmaningar man vill ta sig itu med.

  Instämmer till det också.En diskret plats o privat som du själv kallar det.Utomhus,har du testat?Som sagt,att bara testa olika miljöer är hur spännande som helst om du frågar mig.
  Nu råkar det vara så att jag besitter just en sån gubbkuk.Intresserad att få titta på den?
  Nu fick du svar rätt som omgående,intresserad att hoppa upp på mig;)?
  Nu har din min mail.Vi löser telnr lätt.A deal?
  Vi läses.

  [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *