Stor kvinna söker kuk för återkommande träffar

Stor kvinna söker kuk för återkommande träffar

Jag letar efter en trevlig, charmig kille som gillar att ha sex med stora kvinnor. Du ska gilla att jag har allt för många extra kilon (något som jag dock försöker jobba bort) och du måste vara av den lite mer dominanta typen. Du får inte vara mycket äldre än 35 år! Respektera detta snälla! Ett utseende som attraherar och tänder mig är ett krav därför vill jag se en bild på ditt ansikte innan vi träffas.

Då varken tid eller lust finns för att gå ut och leta efter krogragg så gör jag nu ett tappert försök att hitta något återkommande här med en annons. Främst söker jag efter någon man att klicka sexuellt med men klickar vi på ännu fler plan så är det givetvis varmt välkommet!

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

 • milf söker kuk
 • https://www naknaflickor org/stor-kvinna-soker-kuk-for-aterkommande-traffar/
 • milf med stil söker
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

 • Christian

  Jag och ett gäng vänner knullade henne på en herrmiddag. Hon älskar kuk och att bli fullsprutad och nersprutad i timmar av massa snubbar. Hon får aldrig nog med kuk!

 • Konsulten

  Stor? Hon är inte mer än 160cm och med pyttesmå fötter. Men hennes trånga lilla bullfitta tar hur stora kukar som helst! Satte på henne på skrivbordet en gång och det gillade hon, speciellt när kolegan anslöt från andra hållet Den här horan får man hålla koll på… 👍😜

 • Häradsbetäckaren

  En härlig spermaslyna som älskar kuk och sprut, utan kondom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *