Sommar äventyr i all ära men jag vill ha en fortsättning

Hej killar! Under sommaren lever man ut sexuellt men jag vill utveckla mitt sexliv året om, är även öppen för att det kan leda till en längre sexrelation. Fantasier jag skulle vilja uppleva är sex med två, tre eller flera män samtidigt med mig i fokus, parklubbar, utomhus sex, nakenbad, att fota och filma i sängen vid rätt tillfälle, iaktta och vara med och delta i runksessioner.

Andra sexuella äventyr kan också vara aktuellt, bara fantasin sätter gränserna. Jag älskar oralsex länge och i flera omgångar, och är svag för grovleken på kuken. Jag ser dock gärna att vi kan umgås både i och utanför sängen, göra andra saker tillsammans också. Men jag uppskattar att sätta guldkant på tillvaron.

Söker dig kille eller man som är 25 till 45 år, bor i Stockholm eller åtminstone nära, är singel och vill ses regelbundet. Du måste klara av att dela mig med flera andra män då det är en fantasi jag vill uppleva återkommande gånger.

Läs gärna ner min profil för mer info. Är 100% seriös, frisk och ren, utgår ifrån att du också är det. Innan vi kommer någonstans sexuellt så lär vi känna varandra bättre och det får inte gå för fort. Kondom är krav på grund av STD och en eventuell graviditet (är inte skyddad). Mina sexuella preferenser finns närmare beskrivna i min profil.  Svara gärna med ditt kik namn då jag får mycket svar, så kan vi ta samtalet dit i fortsättningen. Hör av er!

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

  • bilder på små nakna flicko12r år
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.