Söker någon skoj kille att knulla med

Tjej söm söker killar att knulla med

Nu testar jag med en egen sexannons. Jag har länge sökt via profiler men det tar en evighet att gå genom och jag söker något lite speciellt, inte riktigt vad som helst. Jag söker efter en kille jag finner sexuellt attraktiv i första hand. Viktigt för mig är utseende, kemi och attraktion. Jag skiter i att just du är grym på multipla orgasmer eller att slicka fitta.

Finns det jag söker så brukar det mesta lösa sig av sig själv. Jag är inte heller intresserad av kuk foto eller snuskiga historier där du berättar vad du vill göra med mig. En snygg, attraktiv kille helt enkelt. Jag har inga fler foto här så ni behöver inte skriva för att KOMMENTERA det. Har du själv ett foto här och jag är intresserad så kommer jag skicka fler foto via kik. ålder omkring 35-40 år kan jag tänka mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *