Söker en romantisk man för sex

En kvinna på 46 år som letar efter en romantisk man

Jag är en kvinna på 46 år som letar efter en romantisk man för mysigt umgänge både i och utanför sängen. Om mig själv kan jag säga att jag är oerhört rolig, kärleksfull och ler och skrattar mycket, så töntar och tråkmånsar är ingenting för mig. Utseendet men framförallt min vikt gör att jag inte exakt ser ut som en fotomodell.

När det gäller dig är det viktigt att du är utrustad med en kuk med en viss längd eftersom jag inte är intresserad av en på 12-15 cm, jag tror inte att jag får tillräckligt med njutning av en sådan liten snopp. När det gäller sex har jag inte några speciella fantasier eller fördomar, så jag vill ha en man som alltid kommer att lita på mig tillräckligt för att berätta vad han önskar och vill testa, oavsett om jag blir arg eller kränkt. Det blir jag aldrig!!!

Eftersom jag är en mycket spontan person är jag alltid beredd på att knulla. Oavsett om du vill luta mig fram över matbordet och ta mig hårt bakifrån eller om du vid andra tillfällen bara väntar tills jag kommer till dig under täcket i sängen för att där älska med mig länge och försiktigt.

Om ovanstående har fångat ditt intresse, skriv ett svar till mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *