Ska vi knulla? Du och jag.

Ska vi knulla? Du och jag.

Ska vi knulla du och jag??? Vore så otroligt mysigt att slinka ner under täcket med en man som är lika knullsugen som jag. Tycker om att ligga i sängen långt efter knullet och bara smeka varandra… det är så sensuellt, men fram för allt porrigt!!!

är 21 år gammal och studerar för tillfället.. jobbar extra på en restaurang för att ha råd med lägenheten jag bor i. Sååå, ska vi knulla du och jag? Träffas väldigt diskret… Kan inte läcka ut att jag knullar runt… så det måste ske 100% anonymt.

Vill du? Jag vill. Vill också vara 100% anonym.

PUSS

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  • putte

    sitter och njuter av bilden på dig, jag är 57 år gammal och hoppas att du vill knulla, mysa med mig. vill smeka hela din kropp med mitt könsorgan. puss och kram

  • Hans Andersson

    Vi måste ses älskar att knulla massa och sen bara ligga smecka varandra mycket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *