Sätt på min tajta fitta bakifrån

En tjej med tajt fitta som vill knulla bakifrån

Jag behöver en man omedelbart så söker du kåta tjejer är det mig du ska svara! Jag är otroligt brunstig just nu och behöver en man som kan sätta på min fitta bakifrån omedelbart! det är så himla konstigt hur kåt man kan bli på några minuter, nu är jag så kåt att allt som finns i min skalle är att ligga och knulla… bilden ovanför är på min fitta, så du förstår kanske hur pass villig jag är just nu? det enda jag behöver och kan tänka på just nu är att få en penis i fittan… jag skulle kunna knulla flera timmar i sträck, utan tvekan…

hur vet jag att jag är kåt? låt mig berätta… en dag kom jag hem efter jobbet, la mig i sängen omedelbart då jag slutat jobbet… sedan så somnade jag in snabbt och vaknade av att trosorna var genomfuktiga… hade alltså blivit blöt i musen under natten… konstigt!

så ja, jag behöver en man med en grov kuk som kan borra in sig i min fitta bakifrån… gud vad skönt!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

  • Håkan Nilsson

    Hejsan!
    Lyckos den som får ta den rumpan bakifrån, känna värmen o våt den är mm. Det vore som en dröm, för en äldre man som jag .

    MVH från en man i Örebro

  • Johan larsson

    Hejsan jag skulle mer än gärna ta dig bakifrån så som du verkar se ut. Är en kille på 26 år bor i dalarna. Vältränad. Du kan mer än gärna skriva på 0701707604 du behöver ej skriva vem du är om du ej vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *