Kärlek, vän och älskare

Kärlek, vän och älskare

Jag längtar efter en man som kan ge mig det jag längtar efter. Närhet, ömhet, omsorg, kärlek och sex. Denna man bör vara i åldern 27 till 45 år, seriös, som (och typ gilla) tjocka flickor, ärlig, ha humor och humör, trivas med ett relativt trevligt och lugnt liv och inte minst vara sig själv.

Jag är en glad och mild 29-årig tjej/ung kvinna från Fagersta. Jag bor i en liten lägenhet centralt och tycker om det. Men jag tycker ärligt talat inte att det är roligt att vara singel. Har ett behov av någon som är bara min. Hoppas på ett positivt svar och svarar på alla frågor och frågor som kan komma. Svar med bild tas emot med stort nöje!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.