Endast en seriös älskare är jag intresserad av

Endast en seriös älskare är jag intresserad av

Hej där! Innan jag tar själva annonsen så vill jag nämna att jag inte är intresserad av någon yngre än 45 eller äldre än 60 år, eller någon man som är i någon form av relation redan. Jag är dessvärre inte intresserad av den typen av spänning. Bor du dessutom inte i eller nära Umeå så är det väldigt svalt intresse från min sida!

Är du sen överviktig eller har massor med skägg eller en överdriven kroppsbehåring kommer du inte heller att vara intressant för det är inte riktigt min grej. Har du mängder av sexfantasier så ta det med någon annan kvinna. Jag har gjort och testat allt jag velat och söker endast efter vanlig sex nu. Ok, det var det, då kör vi på igen och ser om det finns nån seriös man här som kan tänka sig att träffa en kvinna då det passar oss båda.

Jag gillar män som det är riktig fart på och som har en stor portion humor. Någon som gillar att gå ut för en middag med en öl eller två. Gillar massage, bastu och överhuvud taget närhet. Kanske ett biobesök, omodernt, men romantiskt. Eller bara att umgås helt utan några krav på sex. Känner du att just du är den här killen jag söker, så skriv för guds skull mer än bara ”ses-knulla” för jag misstänker du har lite mer ord IRL.

Vem är jag då? Jo, jag är en kvinna som har som passerat de 60 och som känner mej som 30 och ser mer ut som 90. Skavanker har jag självklart. Gravitationen har med åren fått allting att dra sig neråt hur lite man än vill motsatsen. Men det är nog något de flesta känner igen. Jag är trevlig och social och har alla hästarna hemma och är nog som en helt vanlig människa. Gillar goda middagar, att basta, närhets faktor.

Mej ser man inte ute på krogen längre då jag anser jag är färdig med den biten i alla fall. Jag gillar lite lugnare stuk överhuvudtaget. Det finns mycket mer att nämna om mej men nåt måste finnas kvar för dig att lära känna. Men du kan alltid fråga om det är någon specifikt du vill veta på förhand. Finns du där ute så skicka mig ett svar nu!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *