En mogen, välvårdad Daddy Sökes

En mogen, välvårdad Daddy Sökes

Efter flera år av hyfsat ointressant och överdrivet milt sex så är jag nu nyfiken på att utveckla en ”Daddy-Dom” relation till en lite mer mogen, välvårdad och trevlig man som har nära till skratt, är trygg och omtänksam i allt. Du får gärna någon form av ”Mästare” eller vad man ska säga, som är van och trygg i sin roll som dominant man och som kan instruera mig/lära mig att förverkliga våra fantasier och drömmar tillsammans.

Jag vill bara vara någons ”Good Girl” helt enkelt då det ger mig en enorm tillfredsställelse och välbehag. Jag har tonvis med äss i rockärmen som min Daddy säkert kommer att älska. Tro mig. Men vill även att vi utvecklar en form vänskapsrelation så vi kan ses en del utanför sängkammaren också, umgås lite, mysa tillsammans, äta en god middag, ha ett film-maraton, tacokvällar, gå på bio, bad, sol m.m. Sex är mycket, men ändå INTE allt här i livet!  Så vad sägs om det här? Är du min Daddy jag väntar på? (Alla enkla, tråkiga, tomma, äckliga eller kränkande svar tas bort direkt utan att läsas.)

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *