Är en tjej som vill utveckla min sexualitet

Är en tjej som vill utveckla min sexualitet

Jag är en tjej på 27 år som bor i Malmö som vill utveckla min sexualitet. Har varit i förhållande tidigare men det är för länge sedan och sexet var så där. Drömmer om att bli slickad och pröva spanking, plus en hel massa andra saker. Vill ha en permanent sexpartner i Malmö som är intresserad av att ge mig glädje och njutning.

Du måste vara mellan 30-45 år, bo i Malmö (inom stan), vara singel (vill inte ha sex med upptagna män), vara frisk, hygienisk och inte särskilt överviktig. Plus om du har lite skägg.

Även om jag är 175 cm, så har jag lite fett här och där (men inte 100 kg +) förmodligen enligt genomsnitt, kanske till och med lite under, utseendet för övrigt blir du nog nöjd med..

Drömmen är att komma hem till en man som binder mig i sängen och slickar och knullar mig hårt. Knullar mig tills jag kommer och tvingar mig att komma igen. Lägger mig på mage och reser mig på alla fyra innan han knullar mig bakifrån med fingrar och kuk.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.