Är du en normal, trevlig, singel och seriös man?

Är du en normal, trevlig, singel och seriös man?

Söker efter dig som inte bara är ute efter en knullkompis. Jag söker någon som är lite mer seriös. Du får gärna vara ganska lång och stor för det är jag. Och du ska bo i eller inom 4 mil från Malmö. Svarar bara på seriösa svar, och där jag ser att vi är på helt samma linje.

Är INTE intresserad utav att få svar med grovt språk och snuskig text. Jag är INTE på något vis desperat så jag har tid att vänta eller lämna denna sida ifall jag inte finner det jag söker här. Jag kommer INTE att ha sex med dig förrän vi lärt känna varandra riktigt bra.

Och jag svarar bara på trevliga svar där du beskriver vad du verkligen söker, och berättar lite om vem du är. Kommer aldrig att ringa dig om inte nummer och namn hör ihop… alltså så ringer jag inte okänt nummer. Jag är som du säkert förstår ute efter mer än en knullkompis. Ha det så gott nu

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *