Vill du ha mina använda trosor?

vill du ha mina använda trosor

asså??? jag fattar inte… har det blivit någon trend för tjejer att ge bort eller sälja sina använda trosor / begagnade trosor?? alla mina tjejkompisar pratar om hur dem tjänar pengar hit- och dit på att ge bort sina använda trosor?? jag är 19 år och skulle vilja pröva på detta jag med nu.. :) jag tycker att det hela verkar en aning konstigt men om ni killar tänder på det så varför inte, måste erkänna att jag blir lite kåt av tanken på det… hihi… så ja, jag är öppen till att skicka mina använda trosor till en helt okänd människa :)

kanske via postförskott??? eller hur du nu vill. kan ge bort mina 10 första par gratis om jag får positiva kommentarer! idioter som bara vill ge mig nedtryckande kommentarer kan dra!!! // puss från 19 årig brud

Snuskannonsen är placerad under följande kategorier:

 • fitta till salu
 • fittor till salu
 • beg trosor
 • begagnade trosor
 • använda trosor
 • begagnade trosor säljes
 • porr beg trosor
 • begagnade flicktrosor
 • begagnade stringtrosor
 • begagnade trosor till salu
 • använda trosor till salu
 • beg trosor till salu
 • beg trosor att runka till
 • söker beg tonårs trosor
 • använda flick trosorDenna snuskiga kontaktannons är tagen ifrån SNUSKLEKAR.COM,
exklusiv SEXKLUBB för nymfomaner. Det här inlägget postades i Nakna flickor och märktes , , , , av Nakna flickor. Bokmärk permalänken.